Ik kom zelf uit Groningen maar mijn vader kreeg een top baan aangeboden in Arnhem. Vandaar dat wij met het hele gezin zijn verhuisd naar Huissen een stad dichtbij Arnhem. Echter was ik in Groningen nog bezig met het behalen van mijn rijbewijs en zodoende moest ik dus op zoek gaan naar aanbieder voor rijles Huissen

rijles Huissen

Uiteindelijk terecht gekomen bij rijschool Simpelweg

Aangezien ik nieuw ben hier in de omgeving en niemand ken, heb ik besloten om het internet te gaan afzoeken. Via het zoekwoord rijles Huissen in Google ben ik terecht gekomen op de website van rijschool Simpelweg. Zij hadden een professionele website en de informatie was hartstikke duidelijk. Alleen de website was al professioneler dan hun concurrenten. Vandaar dat ik deze rijschool dan ook heb benaderd om een proefles af te nemen.

Van het een kwam het ander

Na het afnemen van de proefles nam ik het besluit om mijn rijlessen verder op te pakken bij deze rijschool. Zij vonden namelijk dat ik het rijden al goed onder controle had en dat ik nog maar een paar kleine dingetjes moest leren. Bijvoorbeeld het kijken moest echt beter! Hier had ik maar tien lessen voor nodig en daarna ben ik op gegaan voor mijn praktijkexamen. Deze heb ik in een keer gehaald en dat heb ik te danken aan de goede rijlessen van deze top rijschool!